A little blonder with Balayage ★

HairByNielsen

HairByNielsen_jamie
A little blonder with Balayage ★

Här ovan har ni resultatet från mitt besök hos fina Helene i Måndags! Hon handmålar de ljusa slingorna och använder sig av Balayage tekniken. Det ger en solkysst, naturlig look och jag är verkligen fast i den! Ibland får jag mina infall och vill helbleka mitt hår eller hitta på något crazy – men väl i stolen hos henne så känns Balayage som ett säkert val..  Men det bästa med Helene? Det är att hon lyssnar verkligen när det kommer till klippningen. Hon lyssnar på mig och hör hur få millimiter som jag vill klippa. Jag får alltså behålla så mycket längd som jag vill. Det är för mig – Guld värt!
Man har tyvärr varit med om en del klippgalna mardrömsscenarion i livet..
Tack för ett mysigt (& peppande) besök hos dig & lycka till med allt som är på gång <3 Puss & Kram

_________

Here you have the results of my visit at my hairdresser Helene last Monday!

She´s hand painting the stripes and using the Balayage technique. It gives a sun kissed look & natural look and I am really stuck with this, I love it! But sometimes I think about to go wild and crazy and might bleach the entire hair, but as soon as I go to her i feel that the Balayage is right.. But the best part with Helene? It is that if I want to cut a millimiter, she does it. I get to keep my length as I want it.. I´ve been in some nightmare scenarios before, haha.. Thank you Beuaty & good luck with all your that´s coming up <3 XOX

 

Comments are closed.