April is here!

By Wednesday, April 2, 2014 0 , , , Permalink 0

jamie sallmen i svart adidas träningskläder

April månad har redan smugit sig på försiktigt och visst har det vart en underbar start på denna månaden? Jag vet inte hur det har vart för er, men vi i Stockholm har fått njuta av underbart väder, vilket har lett till att jag har gått flera powerwalks. Jag älskar att gå och speciellt om jag går milen för då känner jag mig extra duktig, men det finns ju massvis man kan göra ute i solskenet. Vad är er favorit?

Andra kvartalet har satt igång och jag känner att det är läge för att lägga i en extra växel!
Mot mina drömmar, mål och min drömkropp.

– — – — – — – — – — – — – — –

April is here! And its been a great start of it, don´t you think so?
I don´t know about you guys, but here in Stockholm we been having sunshine for a couple of days which made me walk several power walks! I love to walk and specially if I walk my 10km rounds, because then i really feel satisfied, but there is a lot of exercises you can do outside. What is you’re favorite?

It´s the second quarter of the year now, so I really feel that is time to step up the pace!
Towards my dreams, goals and my dream body.

jamie sallmen i svart adidas träningskläderjamie sallmen i svart adidas träningskläderjamie sallmen i svart adidas träningskläder humlegårdenjamie sallmen i svart adidas träningskläder humlegården

Comments are closed.