Att börja i fel ände

By Monday, January 5, 2015 2 , , , Permalink 6

#2015firstselfie

God fortsättning.
Det nya året har startat igång! 
Hur känns det? Är du laddad och fulla av energi? Är du redo att göra detta året till ditt bästa? Du kanske redan har kickat igång med dina nya uppsatta mål? 

Jag är mer än redo. Jag började året med att fira Davids mamma, träning, powerwalks och sedan har det bara varit en massa jobb. För att inte trötta ut mig allt för mycket så valde jag att avstå från bloggen och lägga den extra tiden på sömn. Fram tills i Lördags.
Jag & David var på middag hos ett par vänner, där vi hade jätte mysigt. Jag fick med mig en ennorm skopa inspiration och en utmaning..
Vilket gjorde att från och med i lördags, så valde jag bort bloggen för att nu sitta här idag och skriva..

Men varför?

Jo, jag har kommit i underfund med att jag alltid börjat i fel ände. Du förstår, jag är en kvällsmänniska och kan sitta och skriva, välja ut bilder med mera, långt in på nätterna. För ett försök till att lite “förlänga” mitt dygn. Börjar jag på jobbet kl 9, så sover jag helst så länge jag kan, innan jag slänger på mig kläderna för att dra iväg (om jag inte har morgon cardio eller något annat viktigt som ska prioriteras). Sovmorgon är något som jag alltid suktar efter och ja, att ligga och dra mig under ett varm täcke är jag nog inte ensam om att bara ÄLSKA.
Så, som jag sa, så prioriterade jag sömnen de första dagarna på året istället för att ha suttit och underhållit dig med mina inlägg som skulle skrivits på kvällarna. Jag vill ju ha Grymma inlägg och då måste jag hitta inspiration, vilket ibland kan vara svårt när du tittar i kors och ryggen värker. ( Japp, diskbråcket hänger kvar.) 
Men sedan i Lördags och den här middagen så har jag börjat och tänka annorlunda. Nu är det ju inte mer än 2 dagar sedan, men det är tillräckligt lång tid för att jag ska hinna bestämma mig för en förändring..
Jag fick en utmaning av kvinnan i sällskapet, och det var att vända på dygnet.
Att starta min dag extra tidigt för att hinna göra allt det jag gör på kvällen istället!
För mig var det en fruktansvärd idé vid första tanken, men efter att ha diskuterat fördelarna, så förstod jag att jag alltid börjat i fel ände av dygnet.. Efter att ha tänkt igenom det så var det självklart; Let´s do this! Vad har jag att förlora?

Så – igår var det “uppvärmning” med att stiga upp vid 7 och idag steg jag upp strax efter 5. (Viktigt med minst 7 h sömn.)
Utmaningen ska vara i 20 dagar. 
Jag har en känsla av att det kommer bli tufft, men jag vill & ska klara det! Så förhoppningsvis kommer jag hålla mig till rätt ände av dygnet framöver..
Tror du det att jag kommer klara det? 

Det nya året startas alltså med en ny utmaning. Jag har dessutom en massa nya mål att nå, men det tar vi i ett annat inlägg!
Och det viktigaste av allt; Jag är tillbaka i bloggen<3

//Dag 1 av 20.

2 Comments
 • Ellen Delin
  January 5, 2015

  Åh lycka till med utmaningen!

  • Jamie Sallmen
   January 6, 2015

   Tack så mycket! Än så länge går det bra!
   Må bäst <3