Biggest Loser Zahra

Biggest loser ZahraBiggest Loser ZahraBiggest loser ZahraBiggest loser Zahra

 

Åh! Zahra, Zääta, Ninja, vår vinnare & african princess – goa du! ÄNTLIGEN får du visa hur grym du har varit!
Var det någon som såg Biggest Loser Hemma Finalen ikväll? 

Jag kikade självklart på tv4Play i efterhand då jag spenderade kvällen med min Dreamteam partner Amanda. Vi har gjort upp kost och träningsplan inför April.. Vi ska nämligen köra all in! Men det kan vi ta vid ett annat tillfälle.

//Alltså vi har varit och är så otroligt stolta över dig – ord är överflödiga!
Att få svettas ihop med dig och få uppleva din kämpar glöd, har varit fantastiskt. När vi satt där på finalen, för att se slutet på det här kapitlet (men början på ditt nya) så var det många känslor som gjorde sig närvarande och tårarna sprutade, både på mig & Amanda.
Shit alltså. grymt jobbat.
Det mest fantastiska, är att få ha lärt känna dig. Jag önskat att fler människor får chansen att få möta dig. Du levererar så mycket skratt och så mycket kärlek!
Aaah, #3lit <3 Vi kommer alltid finnas by your side.
Vill ni läsa mer om Zahras förvandling sen hon kom hem från slottet?
Klicka in på hennes FB-sida eller kolla in hennes Instagram.
(Jag kan ju bara nämna att min fina har varit delaktig..)

Comments are closed.