BIKINI FIT CHALLENGE

By Friday, April 11, 2014 0 , , , Permalink 0

VILL DU KOMMA I FORM TILL SOMMAREN?

bikinifitchallengemollyrustasdflex2014
Då har jag en rolig nyhet att berätta! DFLEX & Molly Rustas kommer att köra Bikini Fit In The Park här i Stockholm, och självklart kommer även jag att finnas på plats under flertalet pass!

Konceptet innebär utomhusträning 2 gånger i veckan där du har chansen att få svettas ihop med Sveriges bätsa PT och Mode bloggaren Molly!

Upplägget kommer att se ut såhär;

Start 23 April.
Avslut  14 Juni.

DAGAR:
Onsdagar kl 18:30
Lördagar kl 10:30

PRIS:
8 pass, 179:- / per gång
12 pass, 169:- / per gång
16 pass, 149:- / per gång

Vi kommer att befinna oss i Humlegården & Vasaparken (varierar).

Vad Bikini Fit Challenge går ut på är att detta kommer vara en tävling och utmaning för er som vill och rent nöje och för skojsskull för er andra. Det får man bestämma helt själv, men vi kommer att ha grymt kul och svettas tillsammans!

Om man vill vara med i The challenge: Det kommer att gå ut på att ni ska ta ”förbilder” samt mäta kroppsmått och maila bilder + mått till bikinifit2014@gmail.com (bilderna kommer inte visas någonstans).

Den som alltså fått bäst resultat (mått, bild) efter dessa veckor vinner (förutom att komma i  en grym form) världens bästa Goodiebag värd ca 10 000 kr. BELIVE ME, den vill ni inte missa!! Dessutom kommer vi att dela med oss av kosttips och finnas här för både pepp och inspiration!

Gå in & anmäl er genom att skicka ett mail med era uppgifter till bikinifit2014@gmail.com och klicka HÄR för att gå till betalningssidan. Sista datumet för er att anmäla er till Bikini Fit 2014 är den 22 april!

SEE YOU IN THE PARK !

– — – – — – — – — – —

Bikini Fit Challenge is a new training concept that David Dflex & Molly Rustas is going to kick here in Stockholm! And if you wanna get Fit, Bikini Fit In The Park is the place to be!

Comments are closed.