Bilder + mässan

Allt För Hälsan 2014

 

Som jag nämnde så har jag spenderat min helg ute på mässan!
Jag har tillsammans med min bättre hälft stått och pratat om Bikini Fit, online träning, böcker, träning, inspiration och en massa annat. Jag har verkligen haft det superskoj!
Jag har ju dessutom haft turen med mig att få ha hängt med bästa Dreamteam också. Vi har också haft besök av bland annat Dr Alban, Jocke Nätterqvist och fantastiska Filippa |Raw Clarity| som delade med sig utav sina hälsojuicer i lördags..

Att få stå och prata hälsa, träning, tala om min egna resa till flertalet tjejer där ute gav mig sådan otrolig lycka.
Hur fantastiskt är det inte att få se motivationen tändas till eller att få dela andras historier? Tack alla fina som jag fått möta! 

Ibland behöver vi Vägledning. Med hjälp av rätt kunskap och du slipper ta omvägar i livet.
David har ju lärt mig mycket och är en utav mina stora inspirationskällor i livet, så att få dela denna Allt För Hälsan mässan med honom är stort! Att få stå där, i Davids monter känns också tryggt. Jag vet att vi står för samma sak; välmående. Och vi hejjar på er där ute och vi vet att ni kan!

Dessutom så sprang vi självklart runt och kikade på en massa annat fint, drack en och annan Celsius och smakade proteinglass!
Det kan ju till och med vara så att vi drar oss ner till Fitnessfestivalen också. För lite mer skoj och träningsinspo! Vem vet..

Var du ute på Allt För Hälsan mässan? Vad tyckte du och vad var roligast?

Skärmavbild 2014-11-09 kl. 21.14.05

Allt för hälsan collagemässanbilder + mässanLorna Jane mässanbilder + mässanLovelilove mässan

 

 

Comments are closed.