Bodyfit, utse en vinnare & Cancergalan

Bodyfit2week3Bodyfit2w3

God förmiddag mina godingar!
Som rubriken lyder så är det en tisdag att sätta på kartan. Jag kom nyss hem från ett svettigt men oj-så-roligt pass av Bodyfit! Vi har ju nu gått in i vecka 3 vilket innebär halvtid.. Spännande! En klass till i eftermiddag sen får vi hålla oss tills på torsdag..
På tal om tävlingen; Det var väldigt roligt att få läsa era kommentarer om vad hälsa just är för er, ni som läser min blogg. Tävlingen avslutades ju i natt och jag kommer senare idag att utse en vinnare som då får skicka mig sina uppgifter.. Så kika in ikväll för resultatet ; ) 

Sist men inte minst – Ikväll har jag fått äran att gå tillsammans med bland annat David till kvällens sändning av Cancergalan. Jag misstänker att det kan bli både en & två tårar, men det ska bli fantastiskt! En fullspäckad dag med andra ord.. Vi hörs senare! Puss, J

Comments are closed.