Bootylicious Bunz

Bootylicious BunzBootylicious BunzBootylicious BunzBootylicious Bunz

Bootylicious Bunz //Outfit från Lorna Jane Sweden.

Idag tänkte jag dela med mig utav en av de bättre träningsövningarna som jag har på lager. Känner att det är ett tag sedan som jag gjorde det.

Men innan det tänkte jag dela med mig utav något jag ofta får höra: “Lyllos dig som är tillsammans med en PT, du måste ju bli tränad jämt!” Riktigt så är det inte. Idag var det första gången på ett tag som vi tränade ihop (vilket jag älskar). Vi hann träna ihop mer tidigare och han har tränat mig men D är en fullbokad karl. ; ) Så när det väl händer så är de toppen!
Däremot så är något av det positiva med att ha David som min bättre hälft är att han delar generöst med sig av sina bästa tips och trix, stöttar och motiverar. Vilket för mig är ovärderligt!
I alla fall, tillbaka till övningen:

→ Squat jumps i trappor

Steg 1, Squat Jump: Du gör en vanlig squat, går ner djupt i knäböj men på uppvägen så tar du sats och hoppar upp i luften för att sedan landa i en squats igen. Mjuka landningar och rörelserna ska ha kontroll.
Steg 2: Känner du att du har det och vill uppgradera dem så adderar du trappor!

Vad är det bra för? Förbränning och toning.
Vart lägger du in dem i passet? Bland annat mellan dina styrkeövningar under ditt benpass. Eller så tar du med dem ut på ditt utomhuspass och hittar den längsta trappan i området.. <3

Vill du ha fler tips på olika övningar? Kommentera gärna! 

Comments are closed.