Coolest kidz in town

Coolest kidz in townCoolest kidz in townCoolest kidz in townCoolest kidz in townCoolest kidz in townCoolest kidz in town

Coolest kidz in town / Från i Våras när Helle & Jaz var i Sthlm. Miss you guys!

 

Lite sol har äntligen tittat fram <3 Härligt!
Igår åkte jag in till stan för att möta upp världens goaste Ella för en uppdatering av vad som skett medans vi vart ifrån varandra, super mysigt. Sedan har jag och D forsatt på gårdagens planerande..
Ska jag vara helt ärlig så har vi nu i två dagar letat efter en resa för att slänga oss iväg på. Vi kan inte få nog utav solen och lata dagar på stranden. Men det kan ju också bli så att vi stannar hemma i Stockholm.
Jag har ju redan spenderat 4 veckor utanför svenska gränsen, i år så..  MEN det hade dock vart OERHÖRT skönt att få glassa liite till. Haha.

Så om jag är kvar hemma – är det någon som känner för att hitta på något super-duper-ultra skoj som man annars inte har tid för när jobb och annat är “i vägen”. Tveka inte att slänga iväg ett förslag för påhitt! Jag är nämligen laddad till tusen på att göra alla möjliga kreativa, roliga upptåg!

Nu blir nästa steg för dagen – besluta om jag ska klicka vidare på resesajter, eller ta mig en sväng till gymmet!

Vad ska du hitta på?

PUSS

Comments are closed.