Dagen efter loppet

Dagen efter loppetDagen efter loppetDagen efter loppetVärldens bästa Ella

Dagen efter loppet och känslan är fortfarande i topp! Jag bjuder på lite snapshots via mobilen från gårdagen och jag tycker sista bilden uttrycker rätta känslan.. 

Alltså vilken grej. Mäktig känsla att veta att vi var ca 32.000 tjejer som sprang igår och gjorde detta TILLSAMMANS. Vi visade även vårt stöd för en bra sak, vi hade skoj, jag slog mina förväntningar på mig själv med hästlängder och ja, Jag satte mig själv ett steg upp på min utvecklingsstege. Det kändes grymt att klara av det!
Jag lever ännu på den positiva känslan jag fick igår, lyckoruset, gemenskapen, glädjen över att en medalj hängdes över mitt bröst för första gången sedan sist (vilket var 2005 på Cheer SM..) Ja, det finns många känslor som befinner sig i min kropp än.
Men det som gör sig närvarande nu på kvällen är tröttheten och träningsvärken.. Dags att införskaffa lite skönhetssömn.

//Jag spenderade hela dagen med min fina Fanny innan hon åkte hem <3 Jag kände att datorn fick vänta lite.. Sedan jag lämnade henne på centralen så har jag myst under ett varmt täcke hela dagen samt förberett mig för den nya veckan! Taggad som tusan.

Hur spenderade du din söndag?

Comments are closed.