Dejta dig själv!

Boka in tid med dig självDejta dig självDejta dig självDejta dig självDejta dig självDejta dig självDejta dig själv

Vi är redan i mitten av den nya veckan! Hur känns det? Hur mår du?

Här nere i Portugal lever jag verkligen det livet som jag älskar.
Jag tar hand om mig själv, tränar mest hela tiden, njuter (äntligen) av solen och äter hälsosamt. Visserligen gör jag allt detta hemma också (mindre sol kanske), men att göra detta dygnet runt är en lyx. Att bara kunna investera i mig själv under två veckors tid känns fantastiskt.

Till dig där hemma, så tycker jag att du ska boka in en tid i kalendern till dig själv. Investerings tid, eller kalla det kanske; att dejta dig själv!
Du bokar ju annars in möten, tvätt tid och annat i kalendern, eller hur?
Skriv “Tid för mig själv” och ge det en lucka på 1-3 timmar. Så hittar du på det DU SJÄLV älskar. Är det träning? Massage? Läsa tidningar? Shoppa? Allt som du älskar – är minst lika viktigt! Så se till att boka in en tid med dig själv, innan veckan är slut! Så ska du se att det kan vara den bästa dejten på länge ; )

Det är du värd.

 

//Toppen hittar du HÄR och tightsen HÄR. <3

0 Comments