Dream Big by Josefin Dahlberg

DreamBigbyJosefinA valintines gift from my sweet Jas. Thank you doll for giving me this pice from Josefin Dahlbergs collection; Dream Big 

Mitt fina halsband, har så rätt så rätt! Jag vill önska er en fantastisk helg med just detta halsbandet & dess budskap.
Dröm stort! 
Igår åkte jag till Surahammar för att överraska min favorit Fanny, på hennes 15-årsdag! Helt underbart – men det resulterade i ytterst få timmar sömn i natt & ett alarm som ringde vid 04.15 imorse. (NO JOKE!) Det var ju nästan inte ens att gå upp på morgonen, utan snarare mitt i natten..
Jag valde bort ett Michael Bindefeld-uppstyrt-galej på Café Opera & guldiga mattan mot att visa en ungdom att om hur underbar hon är. ♥ Kom ihåg att det är viktigt att finnas där för människor runt omkring dig som behöver det. Inga pengar i världen kan köpa den betydelsen.. Så ut med dig och sprid kärlek, du också!
Njut av helgen! Det ska jag – imorgon åker jag till Gävle… 

Comments are closed.