Dreamteam; Fettmätning

Dreamteam

Jag och andra halvan av Deamteam är nu äntligen klara med vårt första deal!
Operation Dreamteam; Fettmätning 
Jag nämnde att vi var i slutspurten och att jag skulle berätta för er vad vi höll på med, so here we go!

Dreamteam: Jag & Amanda / Coach: David DFLEX Seisay
Vår deal: -5% mellan 1 Juli & 31 Augusti
Hur: Cardio och styrka! Tänka på kosten och verkligen äta BRA mat. Inget dietande eller svält.
Resultatet: Jag snubblade på mållinjen, med -4.72% & Amanda krossade det med -5.73% !!

Varför så olika? Och vad hände? Hur var själva upplägget? Det kanske ställs många frågor angående detta men var inte rädd för att fråga!! Men här kommer en uppdatering från min sida.
VARNING FÖR LÅÅÅÅNGT INLÄGG..

//

Tror ni att jag var glad när jag missade målsnöret med endast 0.28% i fett? Förstår ni, det är nästan I N G E N T I N G.
Det är klart att jag inte är det. Det är ju nästan som man inte ens vill tala om det, då Amandas brutala framgång slår mig med hästlängder. Däremot tycker jag att det är superviktigt att DU får läsa om – att det inte alltid går hem, men att man inte ska ge upp för det!
Det är även ett bevis för mig hur viktigt det är att ÄTA och inte hoppa över maten. För det var där det brast – Sex dagar innan min sista mätning, så låg jag nämligen på samma mått. Jag vägde till och med 0.2 kg mindre.. Jag tappade strukturen, glömde av och äta under halva dagarna, stressade mest, tränade, jobbade, glömde slänga i mig ytterligare mat.. Ja, att INTE äta fick mig att stå still. Och gå upp på vågen. Fatta den!
Veckan innan, så hade det gått superbra – matlådorna var preppade, regelbundna tider för mellis etc. och det var då det gick som bäst!
Sen ska jag vara ärlig med att under dessa två månader, så unnade jag mig (FUSKADE) med socker. Jag föll dit någon gång, men vafasiken – jag var bland annat på semester!? Jag är inte mer än människa.. 

Amanda däremot! Hon har KRIGAT igenom HELA perioden! Hon är en sann WARRIOR, det är helt sjukt.
Hon inspirerar mig och de är fantastiskt att kunna ha henne som träningsbuddy. Min andra del av the Dreamteam. Fy fan va hon är grym, och stor eloge till henne! Hon är Drottningen av preppade matlådor, planering och fokus – på just det viktigaste – MATEN. Inget jäkla fuskande här heller. Helt clean, vilket är otroligt starkt jobbat!
Träningen hade inte haft samma intensivitet utan henne heller! Way to GO!

Summan av kardemumman: Ät mina kära vänner. Träna bra. Men ingenting kommer att funka som du själv vill om man hoppar över maten. Ät ofta! Rör på dig. och njut av livet <3
Hitta någon och dela dina framgångar med, det blir roligare träning och kom ihåg att du endast tävlar mot dig själv? Därför är jag bara extremt Glad för Amandas skull! Vi har ju inte samma kroppar. Vi funkar olika. Och jag vet att livet inte tar slut här – de är ju bara fortsätta mot målen. Livet  är inget 100 m lopp, det är ett maraton – som vår bästa Coach David säger!

Nu då: Nytt Mål – Nya Planer! Häng med! Dreamteam is gonna strike again, haha!

Dreamteam pwDreamteam situpsDreamteam selfie
 Dreamteam; Fettmätning / CHECK!

– – – – – – – – – – – – – – – –
Vill dessutom bara på peka; Fettmätningen har utförs med hjälp av Kalipermätning. Ingen sådan mätning är 100%, och kan se olika ut beroende på vem som mäter. Se till att hitta en kunnig person som kan hjälpa till med både kostupplägg och träning. Och lyssna alltid på kroppen! 
Jag förespråkar heller ingen vikthets, utan för sunda och välmående kroppar. Det här är endast för att ge er en inblick hur min träning ser ut. Jag har ständig kost och träninghjälp av min bäste David och det är viktigt att det finns stöd, så ingenting går till överdrift. <3 Var rädda om er!

0 Comments