Dreamteam is back on track

Dreamteam
Dreamteam frulle

Dreamteam is back on track! 

Hej du góa!
April är HÄR! Hejja hejja! NU är jag laddad.
Mars var en månad som gick si sådär, som jag redan berättat, men – Ny månad och jag tar nya tag.
Är du med mig?

Fokus på träning då.
Hur känner du? Har du stenkoll och har superfokus eller känner att det går lite segt?
Mitt bästa träningstips till dig, som jag har sagt innan, men som inte kan nämnas för många gånger;
Skaffa en träningspartner!
Jag & Amanda har haft det si & sådär i vår träning tillsammans sedan innan min födelsedag & innan hon åkte. Det har sina olika anledningar och en av dem är för att vi inte riktigt har satt upp några mål ihop.

Igår möttes vi upp för att prata om just träning. Vi vet båda att det är så mycket enklare när man är tillsammans och kör. Så vi kom fram till att vi ska börja med;

Ett delmål: 25 dagar strikt (sedan åker jag till Portugal)
Vad: Kost & träning “all in”. 
Varför? Komma tillbaka till den form vi känner oss hemma i. (Legat lite på latsidan & låtit både de ena och det andra slinka in i kosten. Levt livet med andra ord..)
Vad händer sedan? Självklart fortsätter vi. Ingen blir “klar” på endast 25 dagar, men däremot är det en rejäl kickstart för att fortsätta fram till sommaren!

Så, vi börjar April med att vi möttes upp tidigt imorse för en PW ihop & frukost tillsammans hemma hos henne. En superbra start helt enkelt!
Ja, jag är superglad då jag aldrig riktigt får till det lika bra som när vi kör ihop och peppar varandra. Girl Power och rejält Push är något som man får för lite av i vardagen. Därför är jag tacksam att ha vårt lilla Dreamteam.

Så, ut och skaffa dig din tränings kompis.
Pusha varann. Stötta. Tala ut om hur hemskt det är när de dåliga dagarna kommer och få dubbel glädje när det går bra! Du kommer älska det!

Har du redan en träningspartner? Berätta gärna vad du tycker är det BÄSTA med det är. 

0 Comments