Ett klick och allt var borta..

By Thursday, October 8, 2015 2 , , , Permalink 3
Ett klick och allt var borta..

I`m a fighter – I never give up.

 

Det började i Lördags..
Mardrömmen om att få min blogg, min historia, en väldigt stor del av mig – Raderad. 
Tänk vad lätt det kan vara att få bort saker ur den digitala världen. Ett klick och allt var borta..

Jag gav mig inte. Efter närmare fem dagar av administrativt arbete, rop på hjälp av en back-up av min hemsida, några tio tal vändor hos supporten och en fantastisk vän så var jag live igen. Igår testade jag att blogga mitt första inlägg efter att det hände, men allt var ännu inte helt återställt.
Efter att ha spenderat några timmar även idag hos min fantastiska vän så är sidan uppe & fungerande. I mitt tycke även lite snyggare. <3
Jag hoppas att ni har överseende att jag var försvunnen, men det var emot min vilja kan jag lova! Någon tyckte ha sig rätten att radera allt och göra detta mot mig..

Men nu är frågan; Är ni redo på att ta resterande hösten med storm?! Bloggfingrarna har kliat länge nog och jag är så laddad att göra just det jag älskar; UPPDATERA MASSVIS HÄR!

Jag vill passa på att säga det till dig som följer mig – Du är bäst! Du betyder oerhört mycket för mig. Jag hoppas att jag kommer få en ännu bättre relation till er alla läsare framöver. Efter denna incidenten så inser jag hur mycket jag ÄLSKAR det här, varför jag gör det och hur ont det hade gjort att vara utan min blogg.

Jag vill dessutom tillägna ett otroligt stort TACK till denna människan! Utan dig hade detta aldrig gått <3 Vi behöver fler fantastiska, positiva, drivna & inspirerade kvinnor här i världen, Tack! 

Hade bäst så länge så hörs vi snart igen vill jag lova.
Pussar & Kramar, er Jamie
| Snart får du bland annat ett längre inlägg med outfiten ovan, updates om BodyFit och massa mer..

2 Comments
 • Angelica
  October 8, 2015

  Oj råkade vara inloggad på din fortfarande, nu är jag på min! Tack igen finaste för inlägget!!! <3 <3 <3

  • Jamie Sallmén
   October 8, 2015

   HAHA ! OH NO!! :D hahaha ;)

   Ännu en gång, stort tack!! Det var det LILLA. <3 <3 <3