För att det är bönans födelsedag

By Wednesday, September 23, 2015 0 , , Permalink 2

EllaJamieeellaozolins

Nu är det ett år sedan jag klev in i ditt liv. Eller nja, lite mer än så. När vi sprang ihop på Tjejmilen var det faktiskt årsdagen. Jag är dock inte den som räknar.. Det var nere på en strand på den Italienska ön som jag kände att du är här för att stanna. Nja, kanske fler gånger än just där, men det låter så fint att säga så. 

Låter som en kärleksförklaring, men jag är inte den som är den. Allt jag igentligen vill säga är GRATTIS PÅ DIN DAG underbara själ!! May there be many many more. <3 

// Till mina gullisar; Hur har er dag varit än så länge?
Själv har jag stått med jobb över öronen och varit upptagen med att fira bönan mest hela dagen (vi har ju turen och jobba ihop).. 
Men annars så ; ) Ikväll blir det häng med bönan, imorgon träning och event! Så lite kul ska jag hinna med innan vi rundar av veckan..

Comments are closed.