Från landet till storstan

 

Från landet till storstanFrån landet till storstanFrån landet till storstanFrån landet till storstanFrån landet till storstanFrån landet till storstanFrån landet till storstanFrån landet till storstan

God morgon underbara du & denna grymma Fredag!

Idag kör jag lite på från landet till storstan. Jag längtar nämligen så in i norden tillbaka till Barcelona. Vilken stad!
Jag hann inte uppdatera er om allt jag gjorde där nere och ovan har ni oss på en utflykt i en utav deras parker. Den bjöd på en helt otrolig utsikt som ni ser och detta är ifrån Joan Brossa Gardens. Under sommarens alla söndagar hittar du även en festival som heter Piknic Electronik just där. (Om du vill hitta på något annorlunda..)
Barcelonas högsta topp är dock på andra sidan, där du även hittar ett tivoli! Sök bara på Tabidabo så hittar du det. Bästa utsikten och karuseller – Den kombinationen låter ju inte helt dålig!

Så tips till dig som vill se staden ovanifrån – åk upp till dessa platser! Du kommer inte ångra dig.

 

// Och som rubriken lyder; Från landet till storstan..
Från att hetsigt kleta in sig i anti-mygg-gegga och njuta av lugnet till gårdagens shopping som resulterade i att jag fick lägga undan och sova på saken.. Iih! Viktiga beslut som ska fattas, haha.
Efter det åkte hela familjen till Gröna Lund som var mitt första besök ever!

Idag – återstående scenario i shoppingen att göra ett val & sedan fixa mina naglar! Dubbel beslutsångest i vilken färg som åker på denna gången och vad som får följa med mig hem från stan..
Vilka svåra beslut som ska göras på semestern. Livet i storstan misstänker jag!

PUSS

Comments are closed.