Frukost på Ecoist

By Tuesday, September 8, 2015 0 , , , , Permalink 2

ecoist

Vilken härlig start på dagen!
Tisdag idag, vilket innebär att alarmet ringde klockan 05.00 och det var tid för att kicka igång ett Body Fit pass ihop med David och alla grymma deltagare.
Vecka 2 är här och för mig känns det mer än fantastiskt, vilken energi vi skapar där i salen! Ni som inte är med denna omgång – måste hålla utkik efter när vi annonserar om nästa tillfälle! Du vill inte missa detta!!
Jag har i alla fall turen att ha Jaz som deltagare i denna gruppen, så vi bestämde oss efter dagens svettiga pass för att belöna oss med en ekologisk brakfrukost på café Ecoist. Jag valde bovetegröt ihop med en detox smootie, kokt ägg och grönt te <3 Väldigt bra val om jag får säga det själv..

Detta kan vara ett exempel på att införskaffa sig mer hälsosamma val i vardagen, som jag nämnde lite smått igår. Självklart behöver det inte att kosta skjortan, eller att man äter ute jämt men drick dina grönsaker (eller tugga dem), välj ekologiskt i den mån du kan, rör på dig lite extra med mera.

//Jag sprang även på fina Filippa. Hon har nya saker på gång under hösten med sina juicer! Är enormt sugen på att dricka mer grönt <3

Vi hörs senare mina goingar!
Puss

Comments are closed.