Hängt i fotostudio idag!

Fotografering snapSnapchatYes – som ni ser så kan ni även hitta mig på Snapchat..

FotograferingDagens location (på ett ungefär). Men blev stört-kär i tvillingbilden som Viktor Fremling tagit!

 

Hej mina godingar!
(Nu kanske ni är några som börjar tveka på att ni är det – då det uppstår radiotystnad här i emellan åt – MEN så är det!)
Gårdagen var crazy bananas och jag kom hem långt efter 22 tiden efter vår fantastiska “Öppet hus” kväll på D-Flex Fitness!
SÅ KUL! Men som ni förstår var det en hel del att göra och tiden räckte inte riktigt till.
Idag då? Vad är ursäkten där? Jag har jobbat, flängt till en fotostudio och fotat lite “profil bilder” för just ovanstående ställe samt avslutat min kväll på topp – med PILOXING! Inte nog med det. Två utav mina favorit tjejer satt kvar och hängde, vi åt, myste en stund & pratade forever. Min dag tog alltså slut långt efter 22 även idag och nu sitter jag här, lycklig och trött!

Ni förstår att ni är i mina tankar 24/7 va? Om ni inte  gör det så kan jag glädja er med att jag har en del inlägg och styra upp! Så håll ut. Och för den delen – kul att så många hittade till mitt inlägg om “Vad är träning för dig?” 
En goding från förra året som tar upp en hel del bra funderingar. Läs inlägget HÄR. 

Jag säger nu – Puss & god natt! Vi hörs imorgon!!

_________________

Hey my loved ones! 
(Maybe there is a few of you that are hesitating that you are because of the silence that appears here sometimes. – BUT YES YOU ARE!) 
Yesterday was just so crazy bananas and I came home long time after 22.00 after our great “open House” evening! So much fun. and there was no time at all. And what about today? I´ve been working, running to a photo studio and photographed some “profile pics” for Dflex and finished of with a BAAM – PILOXING! Not done there tho. I was hanging out with two of my favorite girls in the class, eating, talking and just chilled until forever. And my day ended after 22.00 even today! So here I am happy and tired. 

But I’m thinking about you 24/7! And I have so many blogpost I have to get done! So keep hanging in here. And matter of fact – so much fun that many of you found your way to my older blogpost about “What is training for you?”
A oldie but a goldie from last year with some good thoughts.. Read the blogpost HERE.

But for now – Kisses and Good night! Talk to you tomorrow!!

Comments are closed.