High energy for Wellness trip to Turkey

By Wednesday, March 5, 2014 0 , , , , Permalink 1

bild

Jag laddar inför Wellness resan på fredag med en massa träning där jag ser till att både lyfta vikter och jobba på förbränningen. Jag äter dessutom färsk och bra mat (på bild ser ni en av dagens energigivande stunder då jag åt färsk frukt och bär med grönt te) och jag roar mig med inspirerande läsning! Ni kan hitta tips & träningsövningar ifrån David inuti Wellness nya bilaga! 

Kan knappt vänta inför de sju fullspäckade dagarna i Turkiet!

– — – — – — – — – — –

I´m getting ready for the Wellnes trip to Turkey on friday with a lot of training where I´m both lifting weights and working on my cardio. I eat clean (you can see one of the energizing moments of the day in the picture, with some fresh fruit and berrys also with some green tea) and enjoying some inspirational reading! You can find some tips & exercises from David in the new Wellness magazine!

I can´t barely wait for the lovely seven days in Turkey!

bild

Comments are closed.