¡Hola!

By Tuesday, July 7, 2015 0 , , , Permalink 6

¡Hola!¡Hola!

¡Hola!

Jag är jätte ledsen för den mindre bra uppdateringen. Jag har fightats lite med att få tillgång till min blogg, då den verkade ha fått värmeslag här nere i Barcelona..

Oavsett vad så har det inte gått nöd på mig inte! Ovan har ni en utav de senaste uppdateringen här ifrån Barcelona – Poolin´ on the rooftop. Har vart lite utav en standard grej vi fått för oss på vår vacay..

Idag har vi dessutom sprungit runt på stan och jag har fått gjort min första shopping (!?) efter 6 dagar här.. Haha! Jag är HELT kär i min nya investering. (Okej. D´s investering till mig. Jag må ha den mest fantastiske människan som finns i mitt liv..) 
Jag visar er vid ett senare tillfälle, jag lovar!

Nu måste jag runda av. Vi kom nyss hem från en mysig tapas middag och det är lite mitt i natten. Imorgon är det redan utcheckning från hotellet vilket innebär; Sverige – vi kommer hem!

Jag har en känsla av att jag får ta och lägga i en extra växel för att hinna uppdatera er om allt som hänt den senaste tiden, både härifrån och Italien. Men det kanske inte du har något emot? :)
Jag har MASSVIS att visa <3 

0 Comments