Home Spa Monday

Home SpaHome SpaSome snapshots of my favourites in my Bathroom <3 

Åh härliga Måndag! Jag började veckan med en ansiktsskrubb från Lush som tar bort den gråa & trista huden och lämnar ansiktet silkeslent. Sedan återfuktade jag med min ekologiska Argan Olja. (Jag fick en del härliga “skämma bort mig själv” produkter från bl.a Lush när jag fyllde år av mina fina vänner. Inte bara det – jag har ett SPA besök att utnyttja också som jag måste boka in! Bästa ni ♥ ) En ledig Måndag betyder hemma spa & sedan ett besök på stan. Hur startar du veckan?

___________
Oh wonderful Monday! I started the day off with some face peeling with my new love from Lush that makes my skin as brand new & I hydrated my skin with some Eco Argan oil after. ( I got a few “take care of myself kit” on my Bday from my lovely friends. Not only that, I also got a SPA visit to use that I have too book soon! You´re the best ♥ )
A free Monday means home spa & a quick visit in the city.

How do you start of your week?

Comments are closed.