Hur coolt?

By Monday, February 23, 2015 4 , , Permalink 4

Hur coolt?

Morgon rutinen är gjord. Jag steg upp tidigt, låg på spikmattan i följd av morgon Yoga/Strech. Jag känner mig näst intill som en ny människa varje morgon!

//
Hur coolt är det inte att förverkliga sina drömmar igentligen? 
Du vet, man bara får för sig något – “Japp, det där vill jag bli eller göra..!” och så ser man till att man GÖR det!

När man tar sina egna drömmar på allvar och förverkligar dem så blir man stolt över sig själv. Man blir även gladare och mer nöjd med sin tillvaro. Vem vill inte ha mer av dem varorna i sitt vardagliga liv?

Jag kan känna mig rätt cool just nu.
Först klarade jag av Cardio Walking utbildningen, jag blev signad som instruktör. Sedan har jag sett till att boka in, inom kort att jag ska ytterligare förverkliga en dröm jag haft. Det är coolt. Att göra det jag går och tänker och drömmer om på dagarna!

Så, mitt tips till dig denna veckan. Gör en lista på det Du drömmer om. Stort som smått.
Tänk på att ingenting är omöjligt att förvekliga & det finns inga “rätt & fel”. Du kan börja jobba på dina drömmar med de medel du har, från där du befinner dig, just nu.
Om din lista redan är klar och ligger där och väntar på dig sedan millenium skiftet – så kanske det är dags att låta denna veckan vara då du sätter upp en plan till hur du förvekligar drömmarna!

Go for it, och gör dig själv stolt.
Tro på dig själv och var cool! <3

4 Comments
 • Alvis
  February 23, 2015

  HEj! VIlken jättesöt och läsvärd blogg du har, Verkligen1 :)

  Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.

  Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? SE DEN GÄRNA!!

  Ha en bra dag, Kram! ^^

  • Jamie Sallmen
   February 23, 2015

   Hej going! Tack så mycket, roligt att höra.
   Jag kikar gärna in. Ha en fortsatt trevlig vecka. Kram!

 • Jo
  February 24, 2015

  Fantastisk blogg du har, alltid lika inspirerande att titta in här! Du lyckas verkligen alltid att motivera och inspirera när det kommer till träning både den mentala och kroppsliga. Har alltid tränat och levt väldigt hälsosamt tills för ngt år sedan då jag flyttade utomlands. Tappade det helt och kände även att allt blev som en nedåtgående spiral på väldigt många plan. Nu försöker jag hitta tillbaka till livsglädjen och energin som träning faktiskt ger och din blogg är den ultimata peppen:) keep up the good work!

  • Jamie Sallmen
   February 24, 2015

   Men Hej du underbara människa! Dra mig baklänges vad roligt att höra!!
   Kan tänka mig att livet utomlands är fantastiskt – ta vara på det! Det blir ju nämligen även en “vardag” där, och då måste man komma ihåg att vara snäll mot sig och vara ärlig. Vad är det du vill?
   Vill du fortsätta och vara aktiv och hälsosam? Ja, då är de okej att ta tag i det NU och inte missunna dig själv året som gått. Don´t beet your self up. Du kan alltid gå tillbaka till dina rutiner! Livet GÅR upp och ner. Se året som har gått som en nerväg i berg och dalbanan och du är på väg till loopen, det kommer bli grymt! Jag hejjar på dig!
   Stort tack för att du delar med dig om vad du känner <3 Det gjorde min kväll mer fantastisk!
   Jag lovar att fortsätta, KRAM!