I locked That door for the very last time..

IMG_5838IMG_0336IMG_17641LGS
Idag sa jag farväl av min arbetsplats där jag befunnit mig när jag inte tränat, instruerat, bloggat eller flängt runt. En plats där jag funnit så mycket och vunnit en hel del på, bland annat världens finaste vän. Idag låste jag dörren för sista gången och med blandade känslor så klev jag ut därifrån – redo för nya äventyr hos Dflex Fitness.
Alla dessa blandade känslor uppstår då jag har haft och göra med världens grymmaste team, ett riktigt GIRLPOWER team! Aldrig har jag beskådat så många tjejer ro om varandra, hjäpas åt, tycka om och bara jobba som ett grymt team ihop utan konstigheter. Det är världens bästa tjejer & jag saknar dem redan..
Vi har ätit middagar, firat, sprungit milen och jobbat ihop & ni kommer alltid vara dem bästa. Fina LGS – var alltid lika bäst som ni alltid har varit! Tack Leila & Mårten för min tid hos er, det har varit en grym tid. 

|Nu ses vi på Skeppargatan 28 framöver! 
PUSS & KRAM

 

_____

Today was the day I said farewell to my daily work, where I´ve been when I haven’t been training, had classes, blogged or traveled. A place where I found so much in & won a lot on, for instance one of my most beautiful friends. 
Today I looked that door for the very last time and with mixed feelings I walked out – ready for new adventures at Dflex Fitness
All my mixed emotions is because I´ve worked with the best team, really a GIRLPOWER team! I´ve never seen such a great spirit amongst so many women where we just helped each other, liked each other, took care of each other liker here.. It´s the world greatest girls and I miss them already.
We´ve had dinners, celebrated, worked and run a mile togheter and you will always be the best. Lovely LGS – always be the best versions of you. Thanks to Leila & Mårten for my time at your place, its been a great time. 

|From now on You´ll find me at Skeppargatan 28!
XOX

Comments are closed.