Idag firar jag 6 år!

By Friday, September 11, 2015 0 , , Permalink 3

Idag firar jag 6 år!

Bilden beskriver precis min lycka jag känner!

 

IDAG FIRAR JAG OCH STOCKHOLM 6 ÅR! 
Mitt hem, min kära stad, mitt allt <3 

För 6 år sedan idag, även då en Fredag, satt jag i en skåpbil fullastad av alla mina tillhörigheter och lämnade Borås bakom mig. Jag hade fått chansen att följa en utav mina drömmar, så jag tog den – att ha möjligheten att få flytta till Stockholm . Tack vare en fantastisk vän till mig så fick jag hyra en lägenhet i andra hand som kom och blev mitt hem i över fem år.. (Vilket jag är evigt tacksam för!)

Jag är också otroligt stolt över mig själv att jag vågade ta det där steget, att flytta till en stad där jag inte riktigt kände någon, jag hade heller inget jobb och saknade övriga “säkerhetslinor” som man kanske borde ha. Jag är stolt över mig själv att jag inte gav upp hoppet eller tvekade det minsta på att jag skulle klara det. Min första utmaning som jag klarade av var att jag lyckades hålla huvudet högt och en vecka som nyinflyttad så fick jag mitt första jobb och inom en månad stå med jobb nummer 2. Jag behöll båda och jag jobbade då både dagar och kvällar för att gå runt..
Vägen har inte varit spikrak och jag har haft en hel del tuffa stunder men jag vägrade att ge upp.
Jag älskade den här staden, visste att den gav mig mer möjligheter – att växa, att lyckas, att få må bra.
Min historia i denna staden skulle kunnas skrivas mycket längre. Så om ni vill höra eller har frågor – shoot, så berättar jag gärna mer.

Jag firar denna dagen ihop med min bäste vän. I vår nya lägenhet på andra sidan stan. 
Imorgon ska jag få gå upp och köra min klass, på mitt gym, i min stad. Livet <3

Stockholm, jag är tacksam att jag får vandra på dina gator och får kalla dig mitt hem.
Jag tror du och jag har en evig kärlekshistoria.
Jag älskar dig.

Comments are closed.