JAG GJORDE DET!

margaretabloomsandeback

margaretabloomsandeback1Foto: Margareta Bloom SandebäckAftonbladet Wellness / Springtimetravel 2014JAG GJORDE DET! 

JIIIIHAAA!!

Helgens utmaning har varit både krävande och tuff! Men oj så roligt jag haft, med miljoner skratt! Då vi både haft många föreläsningar och mycket fysiskt arbete så är jag helt slut. Många nya intryck och viktiga teoridelar att få in.
Ja, det har varit en intensiv helg helt enkelt!


Men vad gjorde jag då? 

I helgen utbildade jag mig till Cardio Walking instruktör på Nordic Wellness!
Jag är nu UTBILDAD och KLAR Gruppträningsinstruktör!! Jag kommer alltså att få köra mina egna klasser inom snar framtid! Alltså den känslan, förstår du? DEN känslan av att höra ” Du är grön, du klarade det.”
Den känslan är otrolig. Mitt gammla osäkra jag, min prestationsångest och allt annat negativt, jag har beviset – ingenting kan stoppa mig. Jag är starkare än så!

En annan mening som kommer få följa med mig som min utbildare Maja sa, under vårt individuella samtal: “Jamie, med din energi och närvaro kommer du att komma långt! Behåll den..”
I Promise.
Det är med den, min positiva-jäklar annama attityd, som är min drivkraft här i livet. Glädje och positiv attityd är något vi borde skapa mer av i livet. Livet är många gånger alldeles för allvarligt och grått ändå! Jag prioriterar den sinnesstämningen hos mig ofta, flera gånger om dagen, då jag vill leva ett positivt, framgångsrikt och lyckligt liv..

MEN OKEJ DÅ. Så hur många av er kommer  komma och svettas ihop med mig på mina kommande klasser?!
Be prepared!!
IIIHHH!

#Followyourdreams

4 Comments
 • Life of Johanna
  January 26, 2015

  Härligt, bra jobbat! Grattis =)

  • Jamie Sallmen
   January 27, 2015

   TACK så mycket! Det känns fantastiskt! :)

 • Johan
  January 27, 2015

  Booyah!! Så stark!! Och varmt välkommen in i Cardio Walking warrior-familjen ;)

  • Jamie Sallmen
   January 27, 2015

   Woop wopp! Det känns helt fantatstiskt! Tacks så hjärtligt! Nu kööör vi! :)