Jag som PROGRAMLEDARE

alltomstockholm.seJamie Sallmén Vinets världJamie Sallmén 2 avsnittLivets Goda Jamie Sallmén
Prinstcreens från olika webbsidor som har publicerat Webb Tv Serien “Vinets Värld”, där jag är programledare och bland annat intervjuar Gunilla Hultgren Karell (SVT, Expressen) & Maya Samuelsson (TV4).YES! Nu är avsnitten av Vinets Värld redan ute på hemsidor som bland annat alltomstockholm.se och det är för mig ganska galet men självklart så jäkla kul. Jag måste dock erkänna att jag var i en diskussion med mig själv och några vänner om ämnet för programmet ens var aktuellt för mig och om jag skulle ge mig in i det. Vin? Jag håller ju på med ett hälsosamt ideal & dricker knappt själv? Men med några kloka ord från min vän Angelica, så kunde jag fatta beslutet – Jag skulle ABSOLUT göra det!
Att få chansen att få spela in Webb-Tv kommer inte varje dag och att JAG skulle få jobbet som programledare var ju bara helt fantastiskt. Nervöst, men i mina ögon en stor chans till att göra bra ifrån mig för att kunna öppna nya dörrar inför framtiden!

Att vara programledare är nämligen en liten dröm som jag har inom mig. Att få stå framför kameran har varit en dröm länge och bekräftelsen om att jag skulle gilla det uppkom då jag var & gästade TV4 Nyhetsmorgon där drömmen då växte sig allt större – Jag fullkomligt ÄLSKADE det. Detta är också något som jag verkligen ser att jag vill förvekliga mer av i framtiden..
Nåväl. Jag fick frågan, jag tackade Ja och åkte sedan iväg för att göra jobbet. Påväg där ifrån frågar Make Up artisten killen som anlitat mig vart han fick tag i mig.. Han hade först planen på att anlita en vinexpert, men efter att ha haft ett möte med ELLE så tänkte han att det kunde bli mer intressant med en bloggare i rollen som just programledare. Detta var för att få en annan känsla på intervjun och då kom han att tänka på mig(!). Han avslutade sin mening till henne, med orden jag aldrig glömmer; “…jag såg en oslipad diamant..” 

Well! HELL YES & THANK YOU for that. Du vet att om (när) jag någonsin lyckas inom detta så är jag dig evigt tacksam för att du trodde på mig. För det är ju det man behöver här i livet, någon som ser att man kan och att man vill och att den personen tror på en. Sedan gäller det att man själv ska leverera! Ingen kan någonsin göra jobbet åt dig och det har jag lärt mig sedan barnsben. Men utan dig så hade det ju inte blivit av. It´s never a one man show som jag brukar säga!

Summan av kardemumman; Jag gjorde mitt bästa. En erfarenhet rikare & jag kan bara bli bättre.
Tack för en supergrym dag & för ett fint slutresultat! Bra jobbat grabbar.

Är jag en oslipad diamant? 
Det får du bedöma själv. Tyck gärna till i kommentarerna, berätta gärna vilket avsnitt som är din favorit <3 STOR Puss & Kram, en överlycklig Jamie.


Stylist: Ella Ozolins-Carlson
Make Up & Hår: Ellinor Fahl

_________________
Okey, 2 out f 4 episodes of the Webb Tv thing is out now! It is in Swedish tho, but I´ll make a shorter resume of what I wrote.. 
There is a lot of different food & wine sites that published my interviews I made. And at first I was a bit sceptic about the subject, but after some talk with some friends I felt I HAD TO DO IT. It was my chance to make my debut as a hostess. Because wine is not really my image or a subject I would write about. I´m focusing on a healthy lifestyle, isn´t it. BUT – I have a dream. A dream to work infront of the camera – so I did it! 

I loved it, I would do it again and hopefully I´ll get loads of more opportunities to do more jobs like this! 
And what the guy said about me before he hired me, is something I´ll never forget; ” …I saw a rough diamond…” 

So. The videos is in Swedish, but what do you think? 

2 Comments
 • Emely
  January 20, 2016

  Wow vad häftigt! . Ibland måste man testa sina vingar! Ska kolla igenom avsnitten så fort jag landat i soffan! :)

  • Jamie Sallmén
   January 20, 2016

   Kul att höra positiv respons! Ja, jag tycker det är superkul att jag fick chansen! Så nu får jag jobba till att få fler liknande jobb <3 Det hade varit en dröm <3

   Säg gärna vad du tycker efter att du kikat igenom! Kul för mig att höra..
   Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram