Kom ihåg varför du började

toilett selfies

Feb,2015 – Maj, 2011

 

Hej. Jag satt precis och letade bland lite bilder i datorn, typ skummade igenom för att hitta inspiration till att ge er dagens inlägg. Ibland är hjärnan lite tom, speciellt när man är lite trött efter en lång dag. Sedan fann jag bilden ovan. Tvekade. Men valde att Publicera.
Varje gång jag ser mig sådär så vill jag bara glömma och ta bort det. Men varje gång slår jag bort den där tilltänkta “skamkänslan” och sträcker på mig och kommer på mig själv; “Jamie, du vet ju varför du ska göra det”.. – Att just dela med mig. Att visa att alla har sina uppochner gångar i livet och de kan dessutom se ut på olika sätt..

Jag kom ihåg känslan när min blogg raderades för inte så länge sedan och känslan jag återfick när den var i liv igen. Känslan av att kunna berätta, skriva, dela med mig, peppa, inspirera och förhoppningsvis motivera er läsare! Så nu jäklar var det på tiden att ge er något vettigt igen.

Så “Hej” allihopa! Här har ni mig från en smärtsam tid i mitt liv vs. mig från Febrauri i år.
Selfies var poppis även förr ser jag ; )

Kom ihåg varför Du började. Var dock aldrig rädd att utvecklas och få nya meningar till att fortsätta!
Det är okej att släppa det gamla och hitta nya meningar till saker och ting. Att “re-fresha” mjukvaran i dig själv, typ. Med det menar jag, om man tar mig som ett exempel: Att varför jag började var att jag skulle bli den “gamla Jamie” – Snygg och Smal igen. Sedan ett långt tag tillbaka förstod jag att det inte var det viktigaste med att bli hälsosam. Idag är det min terapi och att mitt välmående spelar roll..
Hoppas att ni får något med er idag♥
Kärlek, J

 

 

(Psst. Varför det inte är en up2date selfie är för att jag gjorde detta collage tidigare, men valde då att inte publicera. Jag hittade alltdå denna liggandes i en mapp, men valde nu att hänga ut mig själv. Så vet ni varför.. Dagsformen får ni ju updates om dagligen ändå här i bloggen ju.)

2 Comments
 • Angelica
  October 23, 2015

  Wow sån skillnad, grym du är!!!! <3

  • Jamie Sallmén
   October 24, 2015

   Ja, det är några kilon i mellan.. Tack fina!! <3