Merry Xmas

By Thursday, December 24, 2015 0 , , Permalink 3

IMG_3101JulaftonIMG_3186IMG_3210

God jul | Merry Xmas to all my followers <3 

Hoppas att du har haft en helt magisk dag. Det har i alla fall jag haft.
För er som inte har följt mig så länge så kan jag berätta att innan jag träffade David var julen en jobbig högtid som jag helst ville glömma. Men för varje år så blir den mer och mer underbar. Tänk vad jag kunnat gå miste om resten av mitt liv? Härligt att man kan ändra sin uppfattning om saker & ting..

Det är vår första jul i vårt nya hem och den startade vi med en mysig frukost för två. Sedan åkte vi in till stan och närmare bestämt kyrkan för att se & höra en underbar kör (där MiniFlex medverkade) och efter det så var hela familjen tillsammans. God mat, mys, paketöppning och ledig tid ihop med inga måsten – resten av dagen. Så skönt!
Hur spenderade du din jul? 

I morgon åker vi bland annat till Davids bror för att fira lite mer jul. Det kan uppstå radiotystnad här, men jag kommer tillbaka! Jag passar bara på att njuta.. Det var ett tag sedan jag varvade ner såhär om jag ska vara helt ärlig. Passa på du också!

God Jul mina underbara läsare. Jag önskar er en otroligt härlig fortsättning.
Massa kärlek, Puss & Kram!

0 Comments