Micael Bindefeld AB

By Sunday, November 2, 2014 0 , , , , Permalink 5

#base23, Micael Bindefeld AB

Jag nämnde att Micael Bindefeld AB bjöd in mig för ett event i veckan.
Jag drog på mig discobrallorna för att bege mig mot ett dans event hos dansakademin BASE23. Jag tog med mig Amanda för lite mingel, rawfood, hälso juicer från fantastiska Filippa | Raw Clarity | (Snacka om att bli sugen på att köra en juice cleanse när man fått smaka och bli helt förälskad i hennes produkter!!) och så klart en massa housedance!

Jag hade fantastiskt roligt! Jag dansade loss, svettades och njöt av att köra en 45 minuters house klass (med live DJ!) ! Det var säkert över sju år sedan som jag gav mig på det där sist. Det var i skolans danssalar tillsammans med min vän Helena Tjoolen. Fina minnen. Mitt dans-hjärta bultade hårt!

Efteråt belönades vi med ännu mer härliga juicer, och tilltugg från Blueberry! Vi höll på att rulla därifrån..

Micael Bindefeld ABMicael Bindefeld ABMicael Bindefeld ABMicael Bindefeld ABMicael Bindefeld ABMicael Bindefeld AB

Fantastiska Filippa |Raw Clarity| & Jag.

Comments are closed.