Miss Fancy Spraytan

Snapshots beautyPoshtattoos

 

Lite snapshots från min morgon när jag piffade till mig lite. Snacka om att man känner sig lite som en ny människa närman har brännan på plats och fått håret fixat!

Jag har fått många frågor om vart jag Spraytannade mig och vad det kostar, kul!
Självklart delar jag med mig! Jag gick till Linda som driver Miss Fancy och hon befinner sig på söder! HÄR kan ni läsa om det och sedan boka tid för din Spraytanning, men som många kanske redan vet så är hon ju öven superduktig på naglar också.
Just nu har hon super bra priser, så passa på! Du får en snygg bränna för 250:- och 200:- p.p om man går två! 

Direkt efter att färgen satt på plats åkte jag och min frisör (hennes idé att vi skulle bli bruna!) till hennes salong för lite klipp och styling. Det känns som om hon har en trollstav i handen när man ser resultatet efter bara en kort stund i hennes stol <3
Helen har dessutom fått in dessa snygga tatueringar på sin salong, och JA, jag var bara tvungen att köpa med mig hem!
Ni har väl inte missat hetsen på Insta om dessa blingande snyggingar?!

Så – nu vet ni vart ni kan få tag i dem, om ni har lika stora cravings som jag haft på dem!
Hos HairByNielsen på Odenplan.

Comments are closed.