Miss Pink

By Monday, March 30, 2015 0 , , Permalink 2

Miss pinkMiss pinkMiss pinkMiss PinkMiss PinkMiss Pink

Miss Pink.

Vilken helg! Full med jobb, födelsedagsfirande, svettigt CW pass med härliga deltagare och ja, listan kan göras väldigt mycket längre..
Jag hoppar över det, för att i snabba drag säga, Hej & välkommen Måndag – jag såg inte när du klev in i mitt liv! (Då kanske du förstår i vilken hastighet jag upplevde helgen.)

Vad tycker du om min outfit ovan? Miss Pink! 

 

// Inte bara det att det är en ny vecka och sommartid har börjat, utan vi kliver ju även in i April. Det betyder dessutom att första kvartalet av år 2015 passerar förbi.
I ärlighetens namn –  så har jag blandade känslor.
Trotts att jag alltid försöker överträffa mig själv och alltid utvecklas, så sker det att jag går “tillbaka till mitt gamla jag”. Inte med flit, men när man har haft många år av stress, så är de lätt hänt att jag låter den komma tillbaka och ta över utan att ens riktigt hinna reflektera över det.
Just detta upplever jag hände under Mars. Månaden är slut – och vad hann jag göra? Knappt ens börja.

Det är dock ingenting som jag hänger läpp över – snarare tar till mig och erkänner för mig själv (och just i detta nu för dig), för att säga att det är okej att “misslyckas” i sin plan. Det jag nu kan göra är att ändra tidsramen för mållinjen och bara putta den framåt, ge mig själv en klapp på axeln och säga till mig själv “Jag fixar det här och kommer att ta igen det med hästlängder!” För det vet jag att jag kan göra.
Som du vid det här laget vet, så är inte livet perfekt. Det viktigaste är bara att inte låta det negativa ta över helt och hållet. Du har en ny chans varje dag att ta tillbaka kontrollen över ditt liv.
Tänk. Varje dag får du en ny chans. Att ta tillbaka kontrollen och bestämma hur bra ditt liv blir.
Underbart va?!

Btw, någon som är sugen på att se resultat från frisörbesöket i fredags?

Comments are closed.