Move Nourish Belive

By Monday, May 18, 2015 0 , , , , Permalink 4

mnb

Move Nourish Belive.
Just så försöker jag tänka var och varannan dag. Lorna Janes ledord för en aktiv livsstil.
Så här tolkar jag dem när jag tar varje ord för sig.
Move. Rör på dig. I vardagen, gör dina favorit träningspass, ge dig själv extra rörelse denna kommande vecka. Nourish. Vad du stoppar i dig är också viktigt. Ger det dig näring & energi? Extra viktigt för mig att komma tillbaka på rätt bana efter en helg av diverse galenskaper och sockerkickar. Belive. Tro på dig. Tro på att det du gör för dig själv gör dig till ett bättre jag som också mår bättre.

// Vaknar upp en grå måndag med en tuff vecka framför mig.
Jag samlar kraft och energi och kikar på det här videoklippet samtidigt som jag fått dreggla över min man på tv4 Nyhetsmorgon.
Livet är inte så grått trotts allt ändå. Det gäller bara och veta vart man riktar sitt fokus <3

Ha nu en FANTASTISK vecka. Hojta till om ni vill läsa om något speciellt!
Xox, Jamie

 

Comments are closed.