Några viktiga ord

By Monday, September 7, 2015 4 , , Permalink 2

Några viktiga ordNågra viktiga ordNågra viktiga ord Foto; Angelica

 

Jag har några viktiga ord att säga dig så här på början av veckan,

Gör det som gör dig lycklig. På rikitgt. Planera in och se till att du får göra det som på riktigt får dig lycklig.
Umgås med människor som får dig att må bra. Som också lyfter upp dig och gör dig starkare och bättre. Gör slut med energitjuvarna. Se dig själv glänsa ihop med de fina människorna runt om dig.
Gör hälsosamma val oftare. Gör det bara någon gång oftare än vad du gör idag, så smyger sig resultaten på av sig självt. Du blir piggare, mår bättre blir friskare. Du förtjänar alla tre förbättringarna i ditt liv<3

Så. Nu vill jag att du ser till att göra denna veckan magisk. Du har alla verktyg du behöver.
Ditt hjärta, din själ och din vilja.

Jag tror på dig. 

Love, Jamie

4 Comments
 • Jenny
  September 7, 2015

  Hej Jamie!

  Jag vill bara säga det var så bra skrivet. Det träffade mig direkt, har alltid haft svårt att ta bort människor i mitt liv som är energitjuvar. Jag försöker att förbättra mig, men det är så svårt. Kommer alltid tbx till samma människor igen o igen.
  Har du någo bra tips? :)

  Tack än en gång!

  • Jamie Sallmén
   September 8, 2015

   Hey Jenny!

   Tack så mycket. Jag blir otroligt glad över att få respons och älskar att du gillar det jag skriver <3
   Så här är det: Det är okej. Du är absolut inte ensam om detta och jag har själv lärt mig att komma ifrån dem under en längre tid.
   Att lära sig att säga "Nej" till människor är en av alla nycklar. Att våga lyssna på dig själv och stå för vad du tycker och känner är en annan.
   Ofta händer det heller inte över en natt att man bryter upp det negativa umgänget..
   Se på det som en relation; Hade du stannat hos en partner som får dig att må dåligt? Hade du varit ihop med en partner som hela tiden tar all din energi? Troligen inte, men du kanske inte hade ring och gjort slut på telefon heller. Däremot kanske relationen hade runnit ut i rännstenen innan man tar klivet och gör slut.

   Mina negativa bekantskaper har oftast "runnit ut". Slutat att ses så ofta, kanske inte hör av sig lika mycket och till slut inser man att man mår så mycket bättre utan. Jag har ibland upplevt att jag haft mer energi till mina "bra" kompisar efteråt.

   Det har även hänt som du säger att man "hamnar tillbaka" hos dem. Då vi har minnen tillsammans, och vi har ju en del kul tillsammans också – vi har ju ändå varit vänner. Men ganska så snabbt så slukas energin upp igen..
   När det händer – ta då beslutet. Ta ställning till; Ska ni fortsätta er relation? Vad ger den dig?
   Eller ska du lägga ner den och låta minnena som ni haft vara bra sådana men också ta de bra steget och visa dig själv att du är värd bättre och att din tid är dyrbar och ska spenderas väl <3 Ihop med människor som ger dig minst lika mycket dyrbar tid tillbaka.

   Hoppas att svaret var tillräckligt!
   Och lycka till! <3
   Kram

   • Jenny
    September 9, 2015

    Tack snälla att du ens svarade på min kommentar. <3
    Det var ett jättebra svar, tack snälla du. :)

    • Jamie Sallmén
     September 9, 2015

     Det är väl klart <3
     Ha nu en fortsatt fantastisk vecka!! Ta hand om dig, Kram!