NIKE FREE 5.0

By Sunday, May 3, 2015 2 , , Permalink 3

NIKE FREE 5.0NIKE FREE 5.0

NIKE FREE 5.0 // Svart & Rosa med silverdetaljer. 

Perfekta skon för mig och många andra kanske? För min del mest utseendemässigt då min gångstil kräver en annan sko, listade expert expediten ut..

Här nere i Portugal så har Springtime slagit upp en pop-up butik i samarbete med Löplabbet & InterSport. Det dröjde inte många sekunder innan jag spanade in deras härliga sko sortiment.
(Enda minuset är att det är begränsat antal skor/ storlek, vilket gör att dem tar slut fort. Vilket i o för sig kan vara ett plus för min del! Annars hade jag varit en aning fattigare och det hade fått flytta in ytterligare tre par skor till i min resväska..)

Är super taggad inför den sista veckan. Vi har kommit in i rutiner, träningen går fantastiskt och ja, det gäller att ta vara på varje sekund här. Igår ankom nya människor, och vissa åkte hem – sista veckan för Springtime i Portugal för den här säsongen är här och vi ska avsluta den på topp!
Hur är det där hemma? Håll mig uppdaterad!

2 Comments
 • karolina žalaitė
  May 3, 2015

  i want a pair of these so badly, hahah!

  • Jamie Sallmén
   May 4, 2015

   I don´t blame you – they´re super nice! ;)