November is gone

By Monday, December 1, 2014 0 , , , Permalink 2

November

November is gone – so I say hello December! 

November månad flög förbi utan att jag hann blinka, både på gott och ont. Jag blir lite nervös när jag inte hänger med då jag vet att livet passerar så fruktansvärt hastigt om man inte saktar ner och är närvarande. Så i December ska jag vara här och nu och njuta. Jag har ju bland annat min födelsedag att se fram emot, och då kommer mina bästa vänner vara här för att fira mig. IIIHH!! Träning som får mig att må bra ska få ta ännu mer plats och sen kommer jul och nyår i vanlig ordning.

// Den här veckan har vart full med tankar som snurrat i mitt huvud. Det har gjort att jag inte hittat orden för att skriva några inlägg under helgen, men jag fick istället några nya rubriker till lite längre inlägg om min livsresa. Blogg inlägg som jag tänkt att dela med dig.
Jag har tänkt att berätta att jag hatat julen i många år, men att jag hittat tillbaka till det fina med den, men också att jag inte trodde i mina tonår – att jag skulle leva fram tills min kommande födelsedag. Det blir säkert långa inlägg, men ingen är tvingad till att läsa.
Dem kommer komma under December månad, men när vill jag inte stressa med. Jag vill hitta en lugn stund och skriva av mig och det vet jag inte i förväg när det kommer..

Det är sent och jag ska starta en ny – fantastisk – vecka imorgon. Jag ska strax gå och lägga mig, men börjar bli lite nervös inför min stora dag. När jag vaknar är det endast 10 dagar kvar.. #mybdayiscomingup yeyy!

Comments are closed.