Outfit i Barcelona & FB sida

DinnerDinner time

Jamie dinnerOutfit pics from Barcelona | Dress, Karen Millen | Shoes, Zara | Earrings, Caroline Svedbom

// Vilken jäkla klass jag hade imorse! Deltagarna var otroligt taggade vilket var helt magiskt. Vilken känsla att få stå och göra det man älskar när alla ger järnet! Ja, jag hade kunnat ha 100 klasser i veckan känns det som..

Dagens nya: Jag har äntligen ordnat ihop en FB-sida. Det skulle betyda massvis om ni vill gå in och “Gilla” den HÄR. 

//Kul med respons på det jag skriver och lägger ut på Instagram. Ni är så himla olika när det kommer till vad ni gillar, men det som verkar vara mest populärt är när jag ger er positiva inlägg fulla med pepp, backar bandet i mitt liv samt när jag öppnar upp mig själv.. Har jag rätt eller fel?
Finns det några som gillar liknande inlägg som ovan också? Outfits, skönhet och mode?
Kom ihåg att du kan påverka mycket om vad som ska dyka upp här. Jag lyssnar mer än gärna <3 

 

Comments are closed.