Portugal, Monte Gordo

By Monday, April 27, 2015 0 , , , Permalink 2

Portugal, Monte GordoPortugal, Monte GordoPortugal, Monte GordoPortugal, Monte GordoPortugal, Monte GordoPortugal, Monte GordoÄ n t l i g e n ! HEEEJ!

Det här med halvt fungerande wi-fi:n utomlands, känner jag sådär för. Någon som håller med om det?
MEN nu ska det väl ändå vara igång!?

Ja, ja. Anyhow:
Vi landade i Lördags kväll och drog igång den här träningsresan mest igår kan man väl säga!
Jag tog en morgonpromenad på stranden (livets liv), fortsatte dagen med Davids Bikini Fit pass och avslutade det hela med ett arm pass på gymmet! – Grym start eller vad?

Idag var det nästan samma resa.
Stavgång följt av gemensam strech på stranden. Efter frukost så var det dags för ett annat pass som David kokat ihop och snacka om en svett attack.. Ännu är dagen inte slut, så vi får se vad som kvällen har att erbjuda. En perfekt start på den nya veckan!

För er som känner att livet känns lite orättvist (eller för er som är skadeglada) - så kan jag tala om att vädret inte är på topp. Däremot så hoppas jag att det vänder, jag vill ju ha en snygg bränna innan jag kommer hem!
Tur nog så har vi ju 12 dagar kvar här nere i Portugal, Monte Gordo, där vi befinner oss. Så jag håller tummarna! Jag har en känsla av att det kommer vara mycket träningsvärk, många skratt och en risk för att jag blandar ihop dagarna här nere. Men vem vill hålla koll på det när man har det så härligt?

//I nästa inlägg så får ni se en schysst träningsoutfit som jag fotade, svettig och glad efter dagens pass.. Haha! Jag kommer också hålla er uppdaterade om vad som sker här nere, med de olika passen, många bilder och ja, en hel del annat roligt!

0 Comments