Signad och klar!

By Wednesday, February 18, 2015 0 , , Permalink 4

Signad och klar!
Jamie Sallmén Instruktör

Signad och klar!

Jag inser att jag har missat och berätta förra veckans kanske bästa händelse?! (okej, förutom D´s överraskning, hehe) 
I fredags så åkte jag för att skriva på papper och kolla in tider & dagar som jag kan köra mina klasser!!
Så nu är jag signad och klar för att kunna kalla mig instruktör på riktigt! (Lite läskigt, men spännande! Och ja, jag vet att jag klarade kursen - men en anläggning ska anställa dig innan det är helt klart..)
Magisk känsla att se det där ordet på mina papper. Instruktör alltså!

 

Min premiär kommer att ske LÖRDAGEN den 7 Mars, kl. 10.00 ! På Nordic Wellness Odenplan.
Boka in detta i kalendern redan nu!
Sedan kommer ni hitta mig på Walkern samma dag, samma tid, vecka efter vecka! (Så ni kan skippa fredagsutgångarna hedan efter..) Jag ser fram emot att få se många krigarsjälar svettas ihop med mig varje  Lördags morgon!

/ Igår var jag och körde ett CW pass för att känna på pulsen lite och för att få lite idéer..
Jag kan bara säga; Jag är super laddad!

0 Comments