Sju dagar att räkna med

By Monday, September 28, 2015 0 , , Permalink 2

Sju dagar att räkna medSju dagar att räkna med

God förmiddag mina solstrålar!
Bästa dagen på veckan är här! Det innebär som i vanlig ordning att du nu har en vecka på dig att få dessa Sju dagar att räkna med i din framgångssaga! Oavsett om det gäller träning, karriär, hälsa eller något annat viktigt mål som du har och gror i bakhuvudet, se till att använda dagarna.
Sju dagar är mycket tid, så börja på direkten.

/ I veckan ska jag köra mina två BodyFit pass med David och vår grymma grupp och sedan har jag Cardio walking på lördag i vanlig ordning. Jag ser också till att få in lite extra träning bara för mig själv och min kropp (framför allt knopp).
Jag ska dessutom få sova på ett slott, umgås med härliga människor och jag ska se till att ta vara på varje dag och göra det bästa av dem. Jag har haft en hektisk period bakom mig, så nu ska jag se till att vara ner i veckan. Vi hörs lite senare <3

Hur ser din vecka ut?

Comments are closed.