Soluppgången, Cleopatra Excel Tank

Cleopatra Excel TankCleopatra Excel TankCleopatra Excel TankCleopatra Excel TankCleopatra Excel TankLornajane

Topp – Cleopatra Excel Tank | Tights – Amy 3/4 Tight

Att gå upp en riktigt tidig morgon och antingen ta mig igenom ett tufft träningspass (som jag gjorde i morse, alarmet ringde strax efter klockan 5) eller att köra min morgon cardio och få promenera utomhus (som jag gjorde i stort sett varje dag i Portugal) är en grym belöning till mig själv och min kropp.
Endorfinerna som jag får, så tidigt på dagen är ovärdeligt och jag lovar dig – du kommer aldrig ångra den tidiga alarmklockan som ringer – i efterhand!
värt det! Det har jag talat om för er tidigare – nu är det kanske lite lättare dessutom, när vi har de ljusare tiderna framför oss – så testa!!

//Sen är det ju självklart så att få röra på sig, strecha på vår dåvarande terass eller promenera intill havet i soluppgången i Portugal, kan ju kanske kännas ännu lite bättre.. 

Comments are closed.