Starkare än någonsin, svagare än imorgon.

By Wednesday, April 22, 2015 0 , , Permalink 2

Jamie Sallmén

Jag är starkare än jag någonsin varit.
– Efter att ha nått botten, mer än en gång i mitt liv.
Väl där nere så har jag sagt till mig själv att det inte är meningen att jag ska sluta där. Jag har haft en stark inre röst som jag alltid lyssnat på, som sagt att det är så mycket mer livet har att erbjuda. Det finns platser som jag ännu inte besökt och jag är inte klar här och nu, jag har ju inte ens gjort hälften av vad jag vill göra – jag förtjänar att må bättre.

Det handlar inte om att ha livet på topp jämt. Det är mer att hitta ett jämnare flow och jag tror starkt på att det kommer inifrån.

Jag vet också att allt handlar om val. Vad du eller jag Väljer att göra.

Jag kunde självfallet valt att inte lyssna på den inre rösten och fortsatt i en nedåtgående, negativ spiral och tappat hoppet om allt. Jag hade kunnat ge upp.
Jag valde att kämpa.
Jag är född i ett optimistiskt tecken, däremot vet jag inte om det har att göra med det..  Men jag har oftast sett på saker och ting med en ganska lättsam syn där jag oftast sagt ” Ja, de är klart det går” trotts att det nästintill sett “omöjligt” ut att genomföra.
Det som min resa har gett mig är just vetskapen om att, det mesta är genomförbart. Bara du på riktigt vill, och faktiskt ger allt.
Ordet omöjligt är hos mig inget ord som får mig att ge upp. Snarare; vi får väl se..

Samtidigt vill jag också lyfta att min resa är ingenting som jag kunnat klara av, alldeles själv. Jag trodde alltid att ensam är starkast. Riktigt så är det inte. Vi är ganska bra på att vara väldigt hårda mot oss själva, när vi minst behöver det.

Därför är jag tacksam för att under mina år, så har jag fått möta otroligt starka, inspirerande personer i alla åldrar. Några är mina bästa vänner och andra är bekanta. När jag kikar tillbaka, så är det också orden jag fått höra; att någon alltid trodde på mig. Det har vart allt ifrån min mormor, lärare (endast ett fåtal – jag var inte den lättaste att ha och göra med i skolan), till David, terapeuter och vänner. Människor som gett mig styrkan att fortsätta. För vi alla behöver höra att vi är bra. Utan dem och alla fina ord och rader som ni fina männsikor skriver, så hade inte denna resan varit lika ljus.
Ni inspirerar mig till att fortsätta vara mig.
Jag älskar er.

Ha världens bästa Onsdag nu. 
Ge någon människa du känner en extra push och säg något positivt.
Alla behöver det.

Comments are closed.