Startar veckan med Photoshoot!

Jamie Sallmén PiloxingDflex, Moa, JamieMoaPiloxingSome Behind The Scene photos from y/day photoshoot.

Jag startade veckan med en härlig & grym Photoshoot! Direkt efter var det raka-vägen till jobbet, så jag hann inte direkt sätta mig vid datorn och uppdatera er. Sedan så väntade ett julmingel med mitt nuvarande jobb, så det blev lite sent för att jag skulle känna att jag skulle orka med att dra fram datorn och greja! Men NU SÅ!

Vi fotade lite bilder för www.dflex.se där vi kommer ha snygga bilder på våra koncept vi ska köra i Januari! Ovan har ni mig, David & Moa Petersdotter på lite BTS bilder och lokalen vi var i är bara SÅ GRYM. (Ni som följer mig på Insta såg kanske gårdagens selfie från plåtningen, haha, så ni har redan stenkoll på vad jag pysslar med, eller hur?!) Men – Det ska bli så KUL att köra igång!

Som jag berättade häromdagen kommer mina CardioWalkings att sluta snart.. Däremot så ersätts mina favorit Lördagar med PILOXING!
Yes – tider & dagar är uppdaterade, så var ni inne förut och kikade och kände att tiderna var omöjliga – ta en titt nu! Torsdagar & Lördagar drar vi på oss handskarna och svettas ihop! Okej?!

Moa kommer att ha AfHo & Pilates Moves som jag bara m å s t e testa! Platserna för dem är självklart uppe också! Så in & Boka med dig!! (Eller köp en sista minuten Julklapp till dig själv – nu!)

Och är det massvis med frågetecken, men du känner dig sugen – tveka inte att maila till info@dflex.se! Du får gärna slänga iväg ett mail till mig på FB, eller på Insta. Jag svarar MER ÄN GÄRNA! <3

Jag hoppas verkligen, verkligen att vi ses!! <3 Investera i dig själv och börja året bra.
Men under veckan ska jag uppdatera er om lite julmys, reflektioner, sneakpeeks från lägenheten mm. Så vi hörs ju snart igen! Puss

2 Comments
 • Angelica
  December 22, 2015

  Ååå så kul!! Hoppas att jag mår bättre snart, vore så roligt att testa din Piloxing <3 <3 <3 !!!

  • Jamie Sallmén
   December 22, 2015

   Ja <3 <3 Verkligen! Håller tummarna till att du blir bra snart, så får du komma och hänga på! :) (Och så måste vi ses utanför träningen snart också!) Puss <3