Vardagsstressen ska bort!

Vardagsstressen ska bortVardagsstressen ska bortVardagsstressen ska bort

Vardagsstressen ska bort! Lösningen för mig är enkel. 

Hej underbara du! Hur har du det?
Ända sedan jag landade i Sverige har jag varit på språng. Jobbat, kört terminens sista CW klass, haft sommarhäng på Ulla Winbladh med kollegorna, sprungit fram och tillbaka runt stan och inte direkt känt att jag har landat än. Jag känner mig näst intill stressad. Jag tycker att det är tokigt hur snabbt du kan gå från en mjuk vacay mode person till en stelare och hetsig människa, om du inte ser till att varva ner.
Därför rubriken ovan. Vardagsstressen ska bort. 

Idag är jag helt ledig. Vi har solsken här hemma i Stockholm. Jag är också otroligt träningssugen.
För att jag ska njuta av den här dagen och även de kommande dagarna på den nya veckan så ska jag se till att ta tag i grunden. Andningen. Fokuset.
Jag ska hämta mig tillbaka till nuet. Jag ska också se till att jag gör det minst två gånger om dagen. Att bara stanna upp och andas och hitta fokus. Det blir lätt att dagarna flyter ihop, och viktiga saker glöms bort i stressen.

– – – –

Den enkla lösningen;
Du kanske tycker att det låter flummigt – men testa!
Slut ögonen, sätt dig ordentligt, och ta minst tre djupa, långsamma andetag.
När du gör det, så tänker du också på hur luften känns när den åker in igenom näsan – och hur de känns när du andas ut igenom munnen. Tänk på det vid varje andetag..

Så. Nu har du precis genomfört en väldigt enkel övning för att befinna dig just HÄR och NU.
Du kan nu gå och göra det du skulle göra. Med ett enligt mig, skarpare fokus.

Själv ska jag dra på mig träningskläderna och ladda för ett tungt styrketräningspass - SOM JAG LÄNGTAT! <3

Ha en härlig Söndag, vi kanske hörs sen!

xox

Comments are closed.