Varför ha sovmorgon?

By Tuesday, January 6, 2015 0 , , Permalink 5

Tea


God morning lovers!
Dag 2 av 20 för min utmaning och jag är fortfarande på banan! Trotts min lediga dag steg jag upp vid 06.30 och har hunnit med en hel del sedan dess! (Okej, jag erkänner, jag försov mig.. Jag hade planerat att stiga upp kl 6, men jag har beslutat mig för att inte vara så hård mot mig själv – utan ser det fortfarande som en seger! Jag vaknade tillslut, det är huvudsaken.)

Igår kväll så var jag ganska slö så det fick bli en liten tea time med ört te innan läggdags, så himla mysigt!
Av någon anledning så har jag stått utan träningskort i lite mer än två veckor, men har nu sett till att göra allt i sin ordning igen. Äntligen kan jag planera in träningen bättre, min andra halva av #dreamteamAmanda, ska komma hem från Afrika OCH Bikinifit 3 drar igång om mindre än en vecka. Det känns som om kroppen kommer att få sig en (grym) omgång i första delen av 2015!
Ni förstår att jag är supertaggad va?!

Är du också ledig idag? Ligger du och slöar i sängen eller är du på gymmet och kör squats kanske?  ; ) 
Nu ska jag göra en smoothie frukost och bland annat planera veckans träning!

tea timeeteatimeteaVarför ha sovmorgon när du kan jobba på din framgång?

0 Comments