Vegetarisk restaurang i Barcelona

Vegetarisk restaurang i BarcelonaVegetarisk restaurang i BarcelonaVegetarisk restaurang i BarcelonaVegetarisk restaurang i BarcelonaVegetarisk restaurang i Barcelona

Mmm! Färsk Limonade <3

Weeho det är Fri-YAY idag! Vem mer än jag är superduper lycklig för den saken? (Okej, jag ljuger lite.. Det är fredag för mig varje dag i en vecka till då jag är på semester! Men kan inte med att inte ryckas med i peppen som uppstår varje veckoslut. Haha) 

Vad ska du hitta på idag?
Jag själv sov som en klubbad säl fram till halv 12 och har precis ätit frukost. Inga snabba knop i den här lägenheten. Jag & D funderar på vad vi ska hitta på de kommande dagarna och försöker planera upp lite.
Annars – ingenting inbokat för resten av dagen. SKÖNT!

// Jag vill tipsa er om den som jag anser var den bästa restaurangen som vi åt på i Barcelona!

Vegetarisk mat har under de senaste två åren legat mig varmt om hjärtat och jag föredrar det oftast framför någonting annat nu för tiden. Så det var inte konstigt att jag (vi) vart superförälskade i Teresa Carles! Hälsosam mat, där du bland annat kunde knåpa ihop din egna sallad, äta fantastiska förrätter, beställa kallpressade juicer och äta varm rätter som smakade gudomligt!
Det ligger endast ett halft stenkast ifrån Les Rambles och är väl värt ett besök eller två, som vi lyckades med! 


De serverar både frukost, lunch och middagar.
Ligger på Carrer de Jovellanos, 2, 08001

Comments are closed.