VINN FILIPPA SALOMONSSONS BOK SOCKERDETOX

Vinn SockerdetoxRaw clarity sockerdetoxgreensSockerdetox raw clarity

Veckan ska starta på topp och i sammarbete med Filippa så fick jag lov att ha en tävling för er goingar♥

Känner du att du har behov utav att bli fri från ditt sockerbegär? Eller vill du försöka få finare hy, bättre immunförsvar och bli piggare nu i hösttider? Då är det här alldeles rätt för dig! Du har nu nämligen chansen att få ett ex av Filippas bok Sockerdetox hemskickad till dig!!

Det enda du behöver göra är att motivera vad “Hälsa” betyder för dig i kommentarsfältet. Vinnaren utses nästa vecka!!

Puss!

13 Comments
 • Anna L
  October 19, 2015

  Hälsa – göra som man själv vill. Och lära sig förstå sin kropp och själ bättre. För det mesta är det ingen kropp som vill se på TV hela dagarna. Det är ingen själ som vill ha socker, alkohol och andra gifter. När man verkligen lyssna på sin kropp och ger den det den behöver det är sann hälsa.

  Men för många är det helt nytt. Utan man förser kroppen med allt möjligt för att slippa känna på det tomrum som uppstår när kroppen inte får det den alltid vill ha.Som att se på TV, äta socker och dricka alkohol.
  Vad fyller du ditt tomrum med?

  • Jamie Sallmén
   October 25, 2015

   Hej Anna!
   Tack för att du är med och tävlar! Vinnaren utses i början på nästa vecka.. Håll utkik!
   Kram Jamie

 • Jenny Blomqvist
  October 19, 2015

  Hälsa för mig privat är när jag mår bra både på insidan och utsidan och trivs med mig själv. Hälsa för mig på jobbet är när jag har mina dansklasser för barn och vuxna och jag får ett smile av deltagarna efter klassen. Då känner jag att jag har gett något till dem.

  • Jamie Sallmén
   October 25, 2015

   Hej Jenny!
   Tack för din motivering och att du är med och tävlar! Vinnaren utses i början på nästa vecka.. Så håll utkik!
   Kram Jamie

 • Frida Elmgren
  October 20, 2015

  Hälsa för mig i samband med att jag har börjat med Meditation är att vara synkad med sin själ och finna sinnesro. Inte gå runt och höra det där “surret” i huvudet hela tiden med tankar och måsten på vad man ska eller bör göra.

  När du mår bra i din själ så kommer det mesta per automatik, jag får mer energi.

  • Jamie Sallmén
   October 25, 2015

   Hej Frida!
   Tack för din kommentar & att du är med och tävlar om “Sockerdetox”! Vinnaren kommer att utses i början på nästa vecka.. Så håll utkik i bloggen!
   Kram Jamie

  • Jamie Sallmén
   October 30, 2015

   Stort Grattis till vinsten!
   Kontakta mig så att vi kan lösa så att du får boken hem till dig <3
   Kram Jamie

 • Sara
  October 22, 2015

  Hälsa för mig handlar om att kunna hitta en balans i livet.
  Att ta hand om och respektera sig själv.
  Att göra det man mår bra av och trivs med. Att må bra i sin kropp och älska den man är på insidan såväl som på utsidan.
  Hälsa för mig är välmående och energi. ❤️

  • Jamie Sallmén
   October 25, 2015

   Hejsan fina Sara!
   Kul att du är med och tävlar om “Sockerdetox” & tack för din fina kommentar. Vinnaren kommer att utses i början på nästa vecka.. Så håll koll på bloggen ; ) !
   PUSS & Kram Jamie

 • Nathalie
  October 25, 2015

  Hälsa för mig handlar om sitt trivas i sig själv och deyt liv en lever. Självklart kommer det alltid finnas saker som en vill ändra på, men för mig handlar ändå hälsa om att ha den där grundtryggheten i sig själv. Att såväl kropp som knopp har en sund inställning och förhållningssätt till allt från träning, mat, utsida, insida osv.

  • Jamie Sallmén
   October 25, 2015

   Hej Nathalie!
   Kul att du är med och tävlar om boken & Tack för din kommentar! Vinnaren utses i början på nästa vecka, så håll utkik här i bloggen!
   Kram Jamie

 • Annika
  October 26, 2015

  Hej Jamie,
  Kul tävling :)
  Hälsa för mig är när jag känner att
  Sömnen, träningen, maten är i balans.
  När dessa tre element är i fas för mig då mår jag som bäst och känner mig stark och trivs med mig själv

  Annika

  • Jamie Sallmén
   October 27, 2015

   Hej Annika! :) Tack för att du är med och tävlar om boken “Sockerdetox”! Jag avslöjar strax vem vinnaren är i ett inlägg.
   Kul att du gillar tävlingen!
   Vi ses, kram