A breakfast with Gigi Hadid ♥

Breakie__BreakiePukka tea & Mylk från Naturalbox. 

Älskar de dagarna jag får lite extra tid på morgonen för mig själv. Denna frukosten fick jag inspireras utav ett härligt cover med Gigi Hadid på. Hur vacker!? Ja, jag kan ju inte ett ord franska, så att läsa tidningen kunde jag inte göra..
Nu är jag på jobbet och har lunchbreak och ikväll kör jag veckans fjärde pass; Body Fit! Yeey!

__________

I just love the mornings I get to have a little extra time for myself. Like this breakfast I had – I got to be inspired from the cover with Gigi Hadid. How beautiful!? Yes, I don´t know a word in french, so read the magazine was not an option.. 
Now I´m at work and having lunch break & tonight I get to have my 4th training class; Body Fit! Yes!

| It Girls Bloggen fortsätter! Ny Utmaning på G – Följ med på http://jamie.itgirls.se |

Comments are closed.