Är du som jag?

BOKA PILOXING| BTS form the photoshoot last week. |

Vill du ha en rolig men samtidigt riktig jobbig träning? Är du som jag – älskar att ta i, ler gärna och vill ge järnet för var minut som går inne i salen? Du vill ha slanka men starka muskler, ha en effektiv fettförbränning och bli uppmuntrad över din prestation som du utför? Om du svarat Ja på minst ett av ovanstående så tycker jag att du ska ge dig själv en plats på min PILOXING som jag kör från och med den 14e Januari! Två gånger i veckan i 6 veckor kommer jag ge allt för att du ska ge allt, för Din skull.
Oavsett din prestationsnivå, dina mål eller vad du vill få ut utav din träning med mig, så ska jag göra mitt bästa för att du ska ta dig närmare din vision. Jag är där för din skull – inte tvärtom.

Träningen brukar jag säga “räddade” mig en gång i tiden, den är liksom så mycket för mig på massvis med olika plan. Just Piloxing är något jag verkligen har älskat från första stund och den ger en känsla av att den fyller mig med oändligt mycket endorfiner! Jag får så mycket från den; Box – Jag får ta i, ge allt, få ut allt. Pilates – jag får jobba med de viktiga musklerna och förbättrar min hållning och utmanar mig själv. Dans – mitt allt, min kärlek, min passion..

Jag hoppas att du vill komma och testa på min “Prova på” klass den 8 Januari, kl. 11.45!
Jag håller dock tummarna för att du väljer att signa upp dig redan nu för att komma och träna med mig under hela terminen, så att du & jag kan jobba på Dina mål – Tillsammans.

 

Tveka inte att maila om du har frågetecken. Vi ses på Skeppargatan 28! <3

 

Comments are closed.