Back to my greens

By Wednesday, February 10, 2016 0 , , Permalink 2

lunch_blueberrylifestyleBild från när jag lunchade ihop med Angelica på Blueberry för ett tag sedan..

 

Hej godingar. Jag känner att jag har haft en del oflyt i en del saker och ting i vardagen vilket har i sin tur lätt till att jag har hamnat ur balans från mycket under den senaste tiden (du kanske har märkt min frånvaro i bloggen). Livet händer och ibland måste man bara låta det ske och ta tag i det när det kommer trotts att det inte är något som jag önskar att jag var tvungen att lägga min energi på just nu. Jag hoppas dock vara på banan snart igen, så håll ut! ♥

Oavsett vad som sker så blir det ofta en spiral av grejer som hamnar i obalans samtidigt.
Blir man stressad mycket så kan träning, kost och livet överlag få en negativ påverkan. Jag tänkte att jag pratar om det ena som påverkats otroligt mycket just nu och det är detta med kosten.
Jag känner nämligen att jag är skyldig mig själv att hitta tillbaka till mina dagliga matrutiner på momangen..

Jag är en sugarjunkie så det står härliga till, så när jag väl låter detta äntra mitt liv så blir det lätt att det blir en ond spiral som leder till för mycket eller för länge av det goda. Jag mår ju verkligen så mycket bättre när jag äter ren & bra mat! Jag vill få tillbaka energin man får av en clean kost (trotts att vädret kan vara en bidragande faktor till att man kan känna sig nere), så vet ju jag om – att vad man stoppar i sig har otroligt stor betydelse i hur man mår.. Detsamma gäller rutiner kring maten. Att äta fler gånger än 2-3 stora mål om dagen är det ultimata för att ha en jämn energinivå hela dagen. Att få in det i det dagliga livet krävs mycket av planering – men jag ska lyckas! Jag har hittat tillbaka så många gånger förr när jag har hamnat ur balans, så jag har kvitto på att det går att hitta tillbaka relativt fort.
Man kan lätt tro att bara för att jag jobbar på gym, lever (överlag) en hälsosam livsstil osv – att jag ska ha de mesta “gratis” när de kommer till att äta, sova & leva hälsosamt. Men även jag befinner mig i en del svackor.
Det bästa är dock att det är bara jag som kan ändra det och jag är SUPER REDO för en förändring..

Jag ska faktiskt ta mig till Blueberry Lifestyle nu på lunchen och ge mig själv en Shake a salad som är på bilden ovan.
Bilden är lånad utav Angelica och togs när vi lunchade för ett tag sedan, salladen var så god och älskar smoothien som man kan få till.. Drink your greens är ju något jag älskar!

Anyway. Hur har du det med kosten så här på starten i det nya året? Oförändrad? Peppad till max av nyårslöftet? Eller är du kvar i sockerträsket sedan jul? (Guilty!)

Vi hörs senare! Puss

 

_____
Hey guys! 
I´m talking loads about how it is to be in a bad flow with everything and life is life – it has it´s ups and downs.. Also when one bad thing comes it´s never coming alone. I´ve been away now and then from the blog, but I hope I´ll get back for real soon. I hope you understand that  I would love to put all my energy here in my blog but right now I have to deal with stuff I rather would´t.. But hey – hope it´s over soon!
In todays post I´m writing about one of the things that gets really affected when I get lost – food routines!

When I´m stressed I feel that my planning and my eating is getting worse and as the sugarjunkie I am, I have a problem to stay on a clean diet. When it´s so many things in life that is upside down I often forget to take care of the most important thing – the food . But life is here and it happens many thing at the same time. I´ve been there before and I know that you can come back on track pretty easy as soon as you decide it! 
So Bye sugar – and Hello greens and clean food! Give me energy, health and wealth <3 Xox

Comments are closed.